تعداد بازدید 10
|
نویسنده |
پیام |
Admin
ارسالها : 43
عضویت: 16 /9 /1391
تشکرها : 10
تشکر شده : 36
|
کیک پنیر تنوری
مختصري در مورد
اين غذا
مواد لازم
طرز تهيه
-
کیک پنیر یا چیزکیک یکی از متداول ترین شیرینی یا دسر ها در تمام دنیاست .
این
شیرینی ترش و شور و شیرین برای مهمانی های عصرانه با یک فنجان قهوه یا چای
اعلا بسیار مناسب است . کیک پنیر در حالت کلی به دو صورت تنوری و یخچالی
تهیه میشود که هر کدام طرفداران خود را دارد . این مدل که کیک پنیر تنوری
است به نظر من رسمی تر و البته باز به نظر من خوش مزه تر است .
مختصري در مورد اين غذا
مواد لازم
طرز تهيه
-
مواد لازم جهت خمیر :
کره .... 200 گرم
شکر .... 85 گرم
وانیل .... 1/4 قاشق چای خوری
آرد گندم .... 170 گرم
آرد برنج .... 85 گرم
نمک .... نوک قاشق مربا خوری
مواد لازم جهت پنیر :
پنیر خامه ای .... 600 گرم
شکر .... 150 گرم
نشاسته ذرت .... 30 گرم
رنده پوست پرتقال .... 1 قاشق چای خوری یا وانیل .... 1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ .... 3 عدد
ماست چکیده .... 50 گرم
خامه .... 50 گرم
مختصري در مورد اين غذا
مواد لازم
طرز تهيه
-
1 - کره را در دمای محیط قرار داده تا کاملا نرم شود.
2
- کلیه مواد مورد نیاز خمیر را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم تا
جایی که خمیر یک دست و نرم شود . در این مرحله ورز دادن زیاد خمیر لازم
نیست زیرا باعث سفت شدن آن میشود . پس تا اندازه ای ورز میدهیم که مواد
مخلوط شوند و خمیر حاصل گردد . سپس خمیر را در یک کیسه قرار داده به مدت 30
دقیقه کنار میگذاریم تا استراحت کند .
3 - در این مدت که زمان استراحت
خمیر است تخم مرغ ها را در طرف مناسبی ریخته با همزن میزنیم تا زرده و
سفیده مخلوط شوند و مواد کرمی رنگ شوند سپس سایر مواد را مخلوط کرده و خوب
با دستگاه میزنیم تا یک دست شود .
4 - کف قالب مناسب را کاغذ روغنی پهن
کرده و خمیر را روی آن پهن میکنیم و حدود 2 سانت هم روی دیواره های قالب
خمیر را بالا آورده و به آن لبه میدهیم. قطر خمیر حدود 2 تا 3 میلی متر
باشد . سپس با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کرده به مدت 20 دقیقه در طبقه
وسط فر 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر نیم پز شود .
5 - پس از
نیم پز شدن خمیر آن را از فر خارج کرده و میگذاریم سرد شود . سپس مواد روی
کیک را که از قبل آماده کرده ایم روی خمیر داده و به مدت 45 دقیقه دیگر در
فر میگذاریم . میتوانید برای طلایی شدن روی پنیر به مدت 5 دقیقه در آخر کار
گریل فر یا همان حرارت بالای فر را روشن کنید و سپس کیک را از فر خارج
کرده و بگذارید سرد شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید و در ظرف مناسب در
یخچال قرار دهید .
|
|
دوشنبه 31 تیر 1392 - 10:32 |
|
تشکر شده: |
|
|
تشکر شده: |
1 کاربر از Admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:
asrar & |
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.