کیک پنیر تنوری

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 10
نویسنده پیام
Admin آفلاین


ارسال‌ها : 43
عضویت: 16 /9 /1391
تشکرها : 10
تشکر شده : 36
کیک پنیر تنوری



مختصري در مورد
اين غذا

مواد لازم
طرز تهيه








  • کیک پنیر یا چیزکیک یکی از متداول ترین شیرینی یا دسر ها در تمام دنیاست .
    این
    شیرینی ترش و شور و شیرین برای مهمانی های عصرانه با یک فنجان قهوه یا چای
    اعلا بسیار مناسب است . کیک پنیر در حالت کلی به دو صورت تنوری و یخچالی
    تهیه میشود که هر کدام طرفداران خود را دارد . این مدل که کیک پنیر تنوری
    است به نظر من رسمی تر و البته باز به نظر من خوش مزه تر است .









مختصري در مورد اين غذا
مواد لازم
طرز تهيه








  • مواد لازم جهت خمیر :
    کره .... 200 گرم
    شکر .... 85 گرم
    وانیل .... 1/4 قاشق چای خوری
    آرد گندم .... 170 گرم
    آرد برنج .... 85 گرم
    نمک .... نوک قاشق مربا خوری
    مواد لازم جهت پنیر :
    پنیر خامه ای .... 600 گرم
    شکر .... 150 گرم
    نشاسته ذرت .... 30 گرم
    رنده پوست پرتقال .... 1 قاشق چای خوری یا وانیل .... 1/4 قاشق چای خوری
    تخم مرغ .... 3 عدد
    ماست چکیده .... 50 گرم
    خامه .... 50 گرم








مختصري در مورد اين غذا
مواد لازم
طرز تهيه










  • 1 - کره را در دمای محیط قرار داده تا کاملا نرم شود.
    2
    - کلیه مواد مورد نیاز خمیر را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم تا
    جایی که خمیر یک دست و نرم شود . در این مرحله ورز دادن زیاد خمیر لازم
    نیست زیرا باعث سفت شدن آن میشود . پس تا اندازه ای ورز میدهیم که مواد
    مخلوط شوند و خمیر حاصل گردد . سپس خمیر را در یک کیسه قرار داده به مدت 30
    دقیقه کنار میگذاریم تا استراحت کند .
    3 - در این مدت که زمان استراحت
    خمیر است تخم مرغ ها را در طرف مناسبی ریخته با همزن میزنیم تا زرده و
    سفیده مخلوط شوند و مواد کرمی رنگ شوند سپس سایر مواد را مخلوط کرده و خوب
    با دستگاه میزنیم تا یک دست شود .
    4 - کف قالب مناسب را کاغذ روغنی پهن
    کرده و خمیر را روی آن پهن میکنیم و حدود 2 سانت هم روی دیواره های قالب
    خمیر را بالا آورده و به آن لبه میدهیم. قطر خمیر حدود 2 تا 3 میلی متر
    باشد . سپس با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کرده به مدت 20 دقیقه در طبقه
    وسط فر 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر نیم پز شود .
    5 - پس از
    نیم پز شدن خمیر آن را از فر خارج کرده و میگذاریم سرد شود . سپس مواد روی
    کیک را که از قبل آماده کرده ایم روی خمیر داده و به مدت 45 دقیقه دیگر در
    فر میگذاریم . میتوانید برای طلایی شدن روی پنیر به مدت 5 دقیقه در آخر کار
    گریل فر یا همان حرارت بالای فر را روشن کنید و سپس کیک را از فر خارج
    کرده و بگذارید سرد شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید و در ظرف مناسب در
    یخچال قرار دهید .



دوشنبه 31 تیر 1392 - 10:32
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از Admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: asrar &
ارسال پاسخ
برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group